Ministar turizma Gari Cappelli sudjelovao u radu pozivnog centra u sklopu 12. humanitarnog koncerta „Želim život“ Zaklade Ana Rukavina

Slika /arhiva/171219_zelimzivot1.jpg
Ministar turizma Gari Cappelli večeras je sudjelovao u radu pozivnog centra u sklopu održavanja 12. humanitarnog koncerta „Želim život“ Zaklade Ana Rukavina.

Humanitarni koncert i akcija "Želim život" nazvan je prema iskrenoj molbi za pomoć u liječenju od leukemije koju je prije 11 godina Ana Rukavina Erceg uputila najbližim prijateljima, a ovim se koncertom nastavlja ispunjavati njezin san i pomaže teško oboljelima u Hrvatskoj i svijetu.

Cilj večeri bio je sakupiti što više novca za daljnje prikupljanje uzoraka za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica i stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

Humanitarni božićni koncert "Želim život" Zaklade Ana Rukavina okupio je u Zagrebu brojnu publiku, veliki broj glazbenih zvijezda i najistaknutije političare koji sudjeluju u pozivnom centru humanitarnog događaja. U pozivnom centru na pozive podržavatelja akcije javljali su se predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, predsjednik Vlade Andrej Plenković, predsjednik Hrvatskog sabora Goran Jandroković, brojni sadašnji i bivši ministri, saborski zastupnici te brojni drugi uglednici iz političkog i društvenog života.

Pisane vijesti