Ministar turizma Gari Cappelli povodom Svjetskog dana turizma u posjetu Ugostiteljskoj školi u Opatiji

Povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma kojemu je ove godine tema „Turizam i radna mjesta: bolja budućnost za sve“, ministar turizma Gari Cappelli posjetiti će u četvrtak, 26. rujna 2019. godine Ugostiteljsku školu Opatija koja je imenovana regionalnim centrom kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Posjet ministra Cappellija Ugostiteljskoj školi Opatija (Ul. Eugena Kumičića 14, Opatija) održat će se u četvrtak, 26. rujna 2019. godine s početkom u 13.10 sati u učionici broj 8.
 
Ministar Cappelli sudjelovat će na satu Politike i gospodarstva gdje će održati razgovor s učenicima nakon čega će u praktikumu škole prisustvovati kulinarskoj prezentaciji prilikom koje će učenici pokazati naučene kulinarske tehnike.
 
U jutarnjim satima, prije posjeta Ugostiteljskoj školi u Opatiji, ministar Cappelli sa suradnicima će posjetiti Grad Rijeku gdje će održati sastanak s gradonačelnikom Grada Rijeke Vojkom Obersnelom i suradnicima te razgovarati o pripremama projekta Europska prijestolnica kulture i investicijama u turizmu na području Grada Rijeke.
 
Nakon sastanka, u 10.45 sati predviđene su izjave za medije ministra i gradonačelnika u Plavom Salonu (Korzo 16, 1. kat). Na kraju svog posjeta Rijeci ministar Cappelli sudjelovat će na prezentaciji novog promotivnog turističkog filma Rijeke u Art kinu (Krešimirova ul. 2, 51000, Rijeka).

Najave