Ministar turizma Gari Cappelli na svečanom otvorenju Hotela Castellum u Čakovcu i posjetu restoranu Mala Hiža u Mačkovcu

Slika /AA_2018_b-fotke/logos/MINT-hr.jpg
Ministar turizma Gari Cappelli će, u petak 20. travnja 2018. godine, sudjelovati na svečanom otvorenju Hotela Castellum u Čakovcu, Vladimira Nazora 16, s početkom u 11.55 sati.
 
Castellum business&city break hotel prvi je čakovečki hotel visoke kategorije, 4**** i dva posebna standarda, meetings i bike. U vlasništvu je tvrtke City projekt, a cijela investicija vrijedna je oko 20 milijuna kuna. Hotel raspolaže s 30 moderno uređenih i opremljenih soba, multifunckionalnom dvoranom, hotelskim fitnessom i tri barska koncepta. Gostima će na raspolaganju biti i punionica za električna vozila, a u planu je i ugradnja e-bike stanice.
 
Također, u petak 20. travnja, ministar Cappelli će posjetiti restoran Mala Hiža u Mačkovcu (Balogovec 1, koji se od nedavno nalazi na Michelinovoj listi restorana s preporukom. Početak obilaska predviđen je u 14.15 sati.
 
Restoran Mala Hiža nudi temeljno tradicionalnu međimursku gastronomsku ponudu oslonjenu na sezonske i namirnice iz bližeg okruženja, provjerenog i kvalitetnog porijekla, a nalazi se u staroj hrastovoj zgradi iz 1887.godine. Jedan je od 55 restorana koji su ove godine dobili preporuku vodiča Michelin, jednog od najpriznatijih i najpopularnijih specijaliziranih gastronomskih vodiča u svijetu.

Najave