Ministar turizma Gari Cappelli na konferenciji za medije u Marini Punat na otoku Krku

U ponedjeljak, 26. kolovoza 2019. godine ministar turizma Gari Cappelli sudjelovat će na konferenciji za medije s temom prezentacije usluga u Marini Punat na kojoj će biti predstavljena najznačajnija ulaganja realizirana u ovoj godini, novosti u sustavu za zaštitu brodova i sigurnosti plovila u marini, kao i planovi za buduće razdoblje.

Konferencija za medije održat će se u ponedjeljak, 26. kolovoza 2019. godine u restoranu Marina u Marini Punat, Puntica 7, s početkom u 11.00 sati.
 
Uz ministra Cappellija na konferenciji za medije sudjelovat će predsjednik Skupštine Marina Punat Grupe Dragutin Žic, direktorica Marine Punat Renata Marević, CEO Marina Cloud Krešimir Žic, direktor Marina Punat Grupe Marijan Topolovec te Anđelko Petrinić, pomoćnik ministra mora, prometa i infrastrukture.
 
Marina Punat je jedna od najpopularnijih marina u Hrvatskoj koja u svojoj ponudi ima stalne vezove u moru i suhe vezove, restorane, bazen i wellness te odabrane dodatne usluge i trgovine uz vrhunski opremljen yacht servis. Marina raspolaže kvalitetnim vezovima za plovila do 40 m na čak 14 gatova. U marini djeluje deset čarter kompanija u kojima se, pored jedrilica i katamarana, mogu unajmiti i motorni brodovi različitih tipova. Zbog dobrog gospodarenja otpadom, odlične čistoće i kakvoće mora, ekoloških principa te racionalnog korištenja prirodnih resursa, već dvadeset godina zaredom Marina Punat osvaja međunarodno priznanje Plava zastava.

Najave