Ministar turizma Gari Cappelli na konferenciji za medije povodom potpisivanja Sporazuma o udruživanju lokalnih turističkih zajednica područja otoka Hvara

Ministar turizma Gari Cappelli sudjelovat će na konferenciji za medije povodom svečanog potpisivanja Sporazuma o udruživanju lokalnih turističkih zajednica područja otoka Hvara. Konferencija za medije i svečano potpisivanje Sporazuma održat će se u Hvarskom povijesnom kazalištu (subota, 21. 9. 2019. s početkom u 10 sati.

Uz ministra Cappellija na konferenciji za medije će prisustvovati potpisnici Sporazuma o udruživanju lokalnih turističkih zajednica područja otoka Hvara: predsjednik Turističke zajednice Grada Hvara Rikardo Novak, predsjednik Turističke zajednice Grada Staroga Grada Antonio Škarpa, predsjednik Turističke zajednice Općine Jelsa i mjesta Vrboska Nikša Peronja te predsjednik Turističke zajednice Općine Sućuraj Ivan Slavić sa suradnicima.

U nastavku dana, ministar Cappelli će prisustvovati svečanom otvorenju hotela Palace Elisabeth s početkom u 19.00 sati na terasi Hotela Palace Elisabeth u gradu Hvaru.
 

Najave