Ministar turizma Gari Cappelli na 28. Zagrebačkom sajmu nautike

Ministar turizma Gari Cappelli će, u srijedu, 20. veljače 2019. godine, posjetiti Zagrebački Velesajam povodom otvorenja 28. Zagrebačkog sajma nautike. Svečano otvorenje 28. Zagrebačkog sajma nautike održat će s početkom u 11:00 sati u Auli Zagrebačkog velesajma između paviljona 10 a i 11 a.

Zagrebački sajam nautike najposlovniji je nautički sajam u Hrvatskoj koji se održava od 20. do 24. veljače 2019. te koji će kroz pet dana u sedam punih paviljona predstaviti više od 300 izlagača s preko 280 atraktivnih plovila, što predstavlja rast izložbene površine od 8 % i porast izloženih plovila za 11 %. Sajam je rezerviran za susrete s prepoznatljivom domaćom kvalitetom i inovativnim rješenjima u brodogradnji, prezentaciju novih i atraktivnih plovila te bogatu nautičarsku ponudu koja je Nautici donijela prestižan naslov sajma s najpotpunijom ponudom.

U sklopu otvorenja Zagrebačkog sajma nautike održat će se i svečano otvorenje međunarodnih sajmova Hotel&Gastroteh te Dani lova i ribolova. Zagrebački velesajam tako će tijekom pet dana biti mjesto susreta nautičara i svih zaljubljenika u more i morske aktivnosti koje će dočekati atraktivna plovila svih vrsta i veličina, bogata ponuda vanbrodskih motora, oprema i pribor za brodove i jahte, oprema za ronjenje i ribolov, nautička odjeća i obuća.

Najave