Ministar turizma Damir Bajs u Istri

Slika /arhiva/ministar_mala.jpg

Državni tajnik u Ministarstvu turizma Branko Grgić će se u četvrtak, 6.ožujka 2008. godine u 10,00 sati u Hotelu Le Meridien u Podstrani, sastati sa zamjenikom ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa pri Vijeću ministara Bosne i Hercegovine Vilimom Primorcem koji u Hrvatsku dolazi povodom svečanosti otvaranja 13. međunarodnog sajma ugostiteljstva i turizma GAST 2008. u Splitu kojem je Bosna i Hercegovina zemlja partner.

(foto: FaH)

Ministar turizma Damir Bajs će u utorak, 11. ožujka 2008. s početkom u 11,00 sati u Hotelu Histria u Puli  predsjedati  prvoj sjednici Povjerenstva Vlade Republike Hrvatske za koordinaciju aktivnosti i praćenje pripreme turističke 2008. godine. Članovi Povjerenstva su ministri u Vladi RH i čelnici državnih organizacija i javnih poduzeća koji su odgovorni za nadzor i provedbu Vladinog Programa pripremnih i provedbenih aktivnosti za turističku godinu te će podnijeti  izvješća iz svog djelokruga.  

Tom će prigodom ministar Bajs, sa svojim državnim tajnicima Brankom Grgićem i Ivom Mujom, te pomoćnicima Želimirom Kramarićem i Robertom Pende, o aktualnom turističkom trenutku razgovarati s predstavnicima turističkog gospodarstva Istre, a o turističkim razvojim planovima Istarske županije s Ivanom Jakovčićem, županom Istarske županije i njegovim suradnicima.

 

 



Pisane vijesti