MINISTAR TURIZMA DAMIR BAJS NA KONGRESU UGOSTITELJA I TURISTIČKIH DJELATNIKA HOK-a

Slika 17.-18.11.2008;MINT-c.jpg

Ministar turizma Damir Bajs otvorit će 21. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a, koji se održava 17. i 18. studenoga 2008. godine u Opatiji,hotel „4 opatijska cvijeta“, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma.

Poslije otvaranja Kongresa, 17. studenoga 2008. u 11,00 sati, ministar Bajs će, uz predstavnike domaćina i organizatora, održati konferenciju za novinare, a zatim će u 12,30 sati otvoriti izložbu „Kuharice i jelovnici iz zbirke Puntijar“ (najveća zbirka kuharica u Europi), u prostoru Vile Angiolina, gdje će biti predstavljena i knjiga “Slobodna vještina kuhanja”.

U nastavku programa dvodnevnog kongresa, u radnome dijelu sudjelovat će pomoćnik ministra Robert Pende, koji će predstaviti nove programe Ministarstva turizma iz područja ugostiteljstva.

Domaćin ovogodišnjeg kongresa je Obrtnička komora Primorsko-goranske županije, a očekuje se sudjelovanje nekoliko stotina ugostitelja, predstavnika resornih ministarstava, institucija i ustanova te komorskog sustava, a kroz stručna izlaganja razmotrit će se aktualno stanje ugostiteljske struke i raspravljati o problemima i ograničenjima u poslovanju ugostiteljsko–turističke djelatnosti.



Najave