Ministar Ostojić na svjetskoj turističkoj burzi WTM

Slika /arhiva/wtm_logo12.jpg

Ministar turizma Veljko Ostojić posjetit će World Travel Market (WTM), najveću svjetsku turističku burzu, koja se od 5. do 8. studenoga 2012. godine održava u Londonu.

Ministar će u Londonu predstaviti ključne aktivnosti Ministarstva turizma, između ostaloga, mogućnosti investiranja u hrvatski turizam te mjere za razvoj turizma Hrvatske u 2013. godini, i to na konferenciji za medije, u ponedjeljak, 5. studenoga, u 16.00 sati.

Uz tradicionalne susrete s predstavnicima turističkog sektora, ministar će održati sastanak s predstavnicima vodećih svjetskih turoperatora. Također, ministar Ostojić sastat će se i s glavnim tajnikom Svjetske turističke organizacije (UNWTO), Talebom Rifaiem, u ponedjeljak, 5 studenoga, u 10.00 sati na štandu Hrvatske turističke zajednice.

World Travel Market vodeći je svjetski sajam turističke industrije, s tradicijom dužom od 30 godina, koji svake godine okuplja oko 50 tisuća turističkih profesionalaca, više od pet tisuća izlagača i oko tri tisuće predstavnika medija iz cijelog svijeta. U okviru sajma, na kojem se tradicionalno predstavlja niz aktualnosti i trendova iz područja turizma, svake se godine održava i stotinjak stručnih skupova.



Najave