Ministar Lorencin u službenom posjetu Azerbajdžanu

Slika /arhiva/mint.jpg

Ministar turizma Darko Lorencin boravit će 3. i 4. travnja 2014. u Bakuu (Republika Azerbajdžan), gdje će se sudjelovati na sastanku Komisije za Europu Svjetske turističke organizacije na kojoj će se raspravljati o temi „Razvoj učinkovitih turističkih klastera“.

Ovu će priliku Lorencin iskoristiti i kako bi se susreo s azerbajdžanskim ministrom ekonomskog razvitka Shahinom Mustafayevim, predstavnicima AZPROMO-a (Agencija za promociju i poticanje investicija) i predstavnicima Agencije za investicije u inozemstvu u sastavu Ministarstva gospodarstva Azerbajdžana, kojima će predstaviti Katalog investicija, odnosno prilike za investicije u Hrvatskoj.

Ministar Lorencin sudjelovat će i na otvorenju međunarodnog turističkog sajma Baku Expo Exihibition, gdje će se susresti s brojnim ministrima nadležnim za turizam, između ostalog, s Alulfazom Garayevim, ministrom turizma i kulture Republike Azerbajdžan, Branimirom Gvozdenovićem, ministrom održivog razvoja i turizma u Vladi Crne Gore, kao i s Alexanderom Ratkovim, direktorom Federalne agencije za turizam Ruske Federacije.



Najave