Ministar Gari Cappelli u radnom posjetu Karlovačkoj županiji: razvoj kontinentalnog turizma u Karlovačkoj županiji i obilazak kampa Slapić na rijeci Mrežnici

POZIV ZA MEDIJE

Ministar turizma Gari Cappelli u utorak, 3. srpnja 2018. godine posjetit će Karlovačku županiju te obići kamp Slapić, jedan od projekata čiji je razvoj turističke ponude sufinanciran sredstvima programa „Konkurentnost turističkog gospodarstva“ Ministarstva turizma. U obilasku kampa, ministru Cappelliju pridružit će se župan Karlovačke županije Damir Jelić i gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić.
 
Obilazak kampa Slapić i potpisivanje ugovora održat će se u utorak, 3. srpnja s početkom u 11:30 sati u kampu Slapić, Mrežnički Brig bb, Duga Resa.
 
Obilazak kampa Slapić održat će se ususret objave rezultata javnog poziva za program Konkurentnost turističkog gospodarstva Ministarstva turizma. Riječ je dugogodišnjem programu dodjele bespovratnih sredstava za podizanje konkurentnosti turističkog gospodarstva i unapređenje turističke ponude, kojim je za subjekte malog gospodarstva i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima koja pružaju ugostiteljske i/ili turističke usluge, za 2018. godinu osigurano bespovratnih 24,2 milijuna kuna.
 
Javni poziv za sve zainteresirane bio je otvoren do 20. ožujka ove godine te je na razini države prijavljeno 794 projekata, između ostalog i karlovački kamp Slapić te još dvadeset i jedan projekt iz Karlovačke županije. Objava rezultata programa slijedi nakon obilaska kampa Slapić te će biti objavljena na mrežnim stranicama Ministarstva turizma.

Najave