MINISTAR BAJS O NOVOM PROGRAMU SURADNJE S PUTNIČKIM AGENCIJAMA

Slika /arhiva/mint.jpg
POZIV ZA NOVINARE

Pozivamo Vas na konferenciju za novinare, koja će se održati u Vinariji Lotada u Daruvaru, na adresi Daruvarski vinogradi 82, u srijedu (sutra), 28. travnja, s početkom u 11:30 sati.

Konferenciji će prethoditi sastanak ministra turizma Damira Bajsa s predstavnicima Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i Udruge nezavisnih putničkih agenata Hrvatske (UNPAH), a sastanku će nazočiti i Niko Bulić, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ). Cilj susreta je dogovoriti program međusobne suradnje u sklopu koje bi Ministarstvo turizma subvencioniralo, a putničke agencije izradile posebne turističke proizvode, odnosno paket aranžmane za turistički nerazvijena područja Hrvatske, s naglaskom na popunjavanje postojećih ugostiteljsko-turističkih kapaciteta i atrakcija spomenutih područja.

U sklopu konferencije bit će predstavljeni i već postojeći Programi potpora i poticaja u 2010. godini za razvoj kontinentalnog turizma u turistički nerazvijenim dijelovima Hrvatske.

Nakon konferencije predviđeni su obilazak vinskog podruma, novootvorenog wellness centra u Daruvarskim toplicama i termalnog vodenog parka Aquae balissae te posjet obiteljskom gospodarstvu.

 

Najave