MINISTAR BAJS NA OKRUGLOM STOLU 'UPRAVLJANJE TURISTIČKOM DESTINACIJOM'

Slika /arhiva/mint.jpg
POZIV ZA NOVINARE

Povodom održavanja okruglog stola o temi „Upravljanje turističkom destinacijom“, pozivamo Vas na konferenciju za novinare koja će se održati u petak,14. svibnja, s početkom u 16 sati u Maloj dvorani Glazbene škole (Vukovarska 1, tvrđava Brod) u Slavonskom Brodu.

Konferenciji za novinare će nazočiti ministar turizma Damir Bajs, predsjednik UHPA-e Boris Žgomba, direktor HTZ-a Niko Bulić te predstavnici slavonskih turističkih zajednica gradova i županija, kao i turističkog sektora Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije. 

Cilj okruglog stola, koji se održava u organizaciji Ministarstva turizma RH i Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA), je poticanje partnerstva između nositelja turističke ponude unutar turističkih odredišta oko primjene Zakona o turističkim zajednicama i razvoja poslovanja odredišnih menadžment kompanija, odnosno agencija. Riječi će, između ostalog, biti i o razvoju novih turističkih proizvoda, zadaćama turističkih zajednica te o određivanju ovlasti i odgovornosti u upravljanju odredištem.


Najave