MINISTAR BAJS NA OKRUGLOM STOLU UDRUGE OBITELJSKIH I MALIH HOTELA

Slika /arhiva/omh-logo.jpg

Ministar turizma Damir Bajs sudjelovat će na okruglom stolu o temi „Javno-privatnim partnerstvom do konkurentnijeg obiteljskog hotelijerstva“, koji će se održati u hotelu Savus u Slavonskom Brodu, u petak, 28. siječnja 2011. godine.
 
Okrugli stol održava se na početku redovne godišnje skupštine Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela (OMH), na kojemu će članovi Udruge razgovarati s predstavnicima Ministarstva turizma, Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR), Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA), Instituta za turizam te predstavnicima turističkih agencija i partnera. Okruglom će stolu prisustvovati i predsjednik HBOR-a Anton Kovačev.
 
U nastavku će biti održana redovna godišnja skupština Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela (OMH) na kojoj će se razmotriti program rada za ovu godinu, te održati niz predavanja za članove Udruge, od predstavljanja mjera i modela HBOR-a za financiranje turističkog sektora, preko uloge obiteljskih hotela na tržištu kvalitetnih i eko domaćih proizvoda, do mogućnosti plasmana malih hotela kroz specijalizirane agencije i turoperatore i mogućnosti korištenja EU fondova za razvoj obiteljskog hotelijerstva.

Najave