Međunarodni sajam gospodarstva

Slika /arhiva/mostar_sajam_2013.jpg

U razdoblju od 9. do 13. travnja u Mostaru (Bosna i Hercegovina) traje Međunarodni sajam gospodarstva - Mostar 2013. Svečana ceremonija otvaranja zakazana je za utorak, 9. travnja, u 11.00 sati, u Paviljonu 1, dok će za posjetitelje vrata sajma biti otvorena već u 10 sati.

Očekuje se prigodno obraćanje direktorice Mostarskog sajma Dalfine Bošnjak, predsjedatelja Vijeća ministara BiH Vjekoslava Bevande, te predsjednika vlada Crne Gore Mila Đukanovića, Republike Hrvatske Zorana Milanovića i Republike Srbije Ivice Dačića. U ime partnera sajma, Europske unije, obratit će se i sajam proglasiti otvorenim posebni predstavnik EU-a u BiH NJ. E. Peter Sorensen.

Nakon Sorensenova govora, visoka izaslanstva obići će sajamski izložbeni prostor, kao i štand partnera sajma EU-a (Paviljon 2), gdje su (oko 12 sati) predviđene kratke izjave za medije direktorice sajma, predsjednika vlada zemalja regije i veleposlanika Sorensena.

Svečana večera Koprivničko-križevačke županije, u organizaciji Podravke i domaćina, održati će se u hotelu „Ero", s početkom u 20 sati.



Najave