Međunarodni festival "Summer in Adria"

Slika /arhiva/SummerinAdria4.JPG

Spoj raznovrsnih kultura, predivan doživljaj i opuštanje uz glazbu i ples - najkraći je opis događanja koje će Crikvenica ugostiti ovih dana. Ime mu je Međunarodni glazbeni festival "Summer in Adria", a održat će se u subotu, 13. kolovoza 2016. na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici s početkom u 20 sati.
Ljetno će izdanje ovoga međunarodnog festivala okupiti oko 850 sudionika, koji će, podijeljeni u grupe, osim u Crikvenici, nastupati i u Novom Vinodolskom i Senju.

Njih će više od 300 uljepšati toplu ljetnu večer u centru Crikvenice, a dolaze iz Slovenije, Srbije, Poljske, Litve, Latvije, Rumunjske, Slovačke, Rusije, Španjolske i Mađarske.

Svojim će nas zanimljivim nastupima na crikveničkome trgu redom zabavljati: Folklorni ansambl "Warmia“ iz Poljske, Plesni studio "Motus" iz Litve, Zbor "Lyra" iz Rumunjske, Plesna grupa "Prvosienka" iz Slovačke, Plesni studio "Refresko" iz Litve, Ansambl "Spring" iz Rusije, Ženska pevačka grupa iz Srbije, Agrupación Folklórica Os Salgueiriños iz Španjolske, Ritmus Concert Band & Tiamo Modern Dance Group iz Mađarske, Folklorna Skupina "OBREŽ" iz Slovenije, Folklorna plesna skupina "Krajna" iz Poljske, Folklorna plesna skupina "ZÉTA" iz Mađarske i folklorna plesna skupina TDA "Sprigulitis" iz Latvije.



Najave