MartiLandia otvara svoja vrata – vodena oaza na sjeveru Hrvatske

Slika /AAA_2020_ABC/a_fotke/200527_MartiLandia.jpg

MartiLandia – oaza zabave u srcu prirode otvara svoja vrata s ljekovitim termomineralnim kupalištem The Temple of Life u petak 29. svibnja. Prvi kupaći moći će se rashladiti uz popust od 50% na ulaznice za bazen, dok će se u subotu 6. lipnja organizirati i zabava otvorenja s posebnom ponudom.

Aquapark MartiLandia najkvalitetniji je aquapark na sjeveru Hrvatske kao i u regiji, što uključuje područje Slovenije, Austrije i Mađarske u radijusu 150 kilometara.
 
Nuša Korotaj, direktorica prodaje i marketinga ističe da je naziv Aquaparka MartiLandia nastao kao asocijacija na mjesto u kojem živi Marti, maskota aquaparka. Lik maskote je jelen Marti, jer oko područja LifeClass Termi Sveti Martin obitava puno divljih životinja, a najviše jelena.
 
Lifeclass Terme Sveti Martin prošle su godine Aquaparku pridodale tri nova tobogana (klasični, spin bowl i kamikaza) te dječje vodeno igralište s dva tobogana na zadovoljstvo mališana i njihovih roditelja.
 
Resort na 27 hektara površine nalazi se na sjeveru Međimurja okružen predivnom šumom, netaknutom prirodom u kojoj brojni gosti uživaju već više od 25 godina

Ostale vijesti