Malološinjski hotel Bellevue nominiran za najbolji projekt rasvjete

Slika /arhiva/301014_Bellevue5.jpg

Projekt rasvjete hotela Bellevue, kojeg potpisuje Dean Skira, nominiran je za godišnju nagradu, jednu od najprestižnijih na svijetu (LDA Lighting Design Award) za najbolji međunarodni projekt rasvjete.

Svečana dodjela nagrada održat će se 19. ožujka 2015. godine u Londonu pred eminentnim međunarodnim uzvanicima i predstavnicima korporacija poput Hilton, Foster+Partners, Osram, Zumtobel, Speirs + Major, Great Portland Estates, Tesco i drugih.

Ukupno vrijedan više od 50 milijuna eura, hotel Bellevue, prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica, otvoren je za goste u srpnju 2014. godine. U ponudi su i brojni dodatni sadržaji i usluge, poput prijevoza gostiju privatnim avionom ili posebno koncipirane SPA klinike. U sklopu hotela Bellevue, uz bazen i na plaži, nalaze se barovi i restorani s biranom ponudom vrhunskih delicija s kopna i iz mora, te bogatom ponudom vina.

Suradnja Jadranka hotela i svjetski cijenjenog hrvatskog dizajnera rasvjete Deana Skire nakon Bellevuea nastavlja se i na projektima rekonstrukcije boutique hotela Alhambra i vile Hortensia na razinu od pet zvjezdica. Time se nastavlja investicijski ciklus u zoni Čikat, najluksuznijoj zoni na Lošinju koja će biti okosnica cjelogodišnjeg turizma otoka.



Pisane vijesti