Ljetno kino Gradec

Slika /arhiva/110731-2ljetnokinogradec.jpg

Na zagrebačkom Gornjem gradu, na platou iza Gornjogradske gimnazije u nedjelju, 31. srpnja s početkom u 21 sat počinje drugo izdanje Ljetnog kina Gradec. Prvi film na programu Ljetnog kina Gradec je izvrstan britanski film „Kraljev govor“ koji je na posljednjoj dodjeli nagrade Oskar osvojio čak četiri „zlatna kipića“.

Ljetno kino Gradec ove godine će trajati od 31. srpnja do 4. rujna, a kao i prošle godine ulaz za zainteresirane gledatelje je besplatan.

Prošle je godine ovo kino bilo izuzetno dobro posjećeno od prve večeri, pa se i ove godine očekuje ispunjen prostor gledališta. Na velikom kino platnu svake večeri prikazivat će se filmovi iz nekoliko europskih država, SAD-a, i Japana. Publika će u vrlo ugodnom i opuštenom ambijentu imati priliku pogledati ukupno 40-tak odličnih filmova različitih žanrova. Projekcije filmova počinju svake večeri u 21 sat.

Organizatori ove kulturne i turističke manifestacije, Kraljevi ulice, pozivaju Zagrepčane i goste grada da i ove godine pronađu svoje mjesto ispred velikog platna i ispod tisuća zvijezda na nebu iznad Gornjeg grada. U kino će biti ugostiteljska ponuda „K Žnidaršiću“ i oko 300 sjedećih mjesta, a vjerujemo da će naši posjetitelji kao i prošle godine donositi i svoje stolice, te na taj način s nama stvoriti kućnu i opuštenu atmosferu, rekao je Miran Hadži Veljković – Hadži.



Najave