Ljepote Hrvatske u Madridu

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

Budući da je Hrvatska kao turističko odredište sve popularnija u Španjolskoj, u okviru dodatnih promidžbenih aktivnosti na španjolskom tržištu, ljepote Hrvatske, buduće članice Europske unije bit će predstavljene u Madridu.

Naime, 14. lipnja 2011. godine Hrvatska turistička zajednica (HTZ) u prestižnom prostoru Circulo Bellas Artes s početkom u 20:30 sati organizira izložbu fotografija španjolskih fotografa pod nazivom „Hrvatska - Mediteran kakav je nekad bio”.

U posljednje četiri godine Hrvatsku je posjetilo više od 100 španjolskih novinara i fotografa koji su boravili na studijskim putovanjima u organizaciji Hrvatske turističke zajednice. Osobnim iskustvom boravka u Hrvatskoj pretočenim u živopisnu fotografiju, ovi će iskusni profesionalci precizno približiti atmosferu sveukupnih hrvatskih ljepota i nebrojenih načina i mogućnosti jedinstvenog odmora koje pruža naša zemlja.

Dokaz zadovoljstva viđenim u Lijepoj našoj upravo je i ovaj umjetničko-promidžbeni projekt, iniciran i osmišljen od strane HTZ-a, kojeg su španjolski fotografi sa zadovoljstvom prihvatili i time dali mogućnost stanovnicima Madrida da, na jednoj od najatraktivnijih gradskih lokacija ožive hrvatsku svakodnevicu, ljude, pejzaže, kulturnu i prirodnu baštinu. Ova jedinstvena izložba bit će otvorena do 15. lipnja 2011. godine.
 



Najave