Kvarner Health&Wellbeing - tematska radionica na specijaliziranom sajmu Moscow Medshow

Slika /arhiva/TZ-kvarner-L_12.jpg

U sklopu promidžbenih aktivnosti na tržištu Rusije, gdje Turistička zajednica Kvarnera naglasak stavlja na ponudu zdravstvenog turizma, što se pokazalo kao proizvod s najviše interesa od strane agenata i novinara, ali i individualnih gostiju, u pripremi je sudjelovanje na tematskoj radionici zdravstvenog turizma i samostalni sajamski nastup na specijaliziranom sajmu „Moscow Medshow“.

Turistička zajednica Kvarnera s projektom brendiranja zdravstvenog turizma na Kvarneru pod nazivom Kvarner Health & Wellbeing, te s klasterom zdravstvenog turizma na Kvarneru sudjeluje 26. veljače 2015. godine u Moskvi na radionici za zdravstveni turizam, koju organiziraju HGK Moskva i predstavništvo HTZ Moskva, te agencije AA Travel iz Moskve. Uslijedit će 27. i 28. veljače 2015. godine nastup na sajmu za zdravstveni turizam  Moscow Medshow. 

Na tržištu Rusije s Kvarnera sudjeluju sudionici projekta Kvarner Health & Wellbeing / članovi klastera zdravstvenog turizma na Kvarneru:  Thalassotherapia Crikvenica, Terme Selce, Jadranka hoteli Lošinj, Lječilište Veli Lošinj, Poliklinika Medico, Specijalna bolnica za opću kirurgiju i ortopediju dr. Nemec, Dentalna poliklinika Kalmardent, turistička agencija Katarina Line, te Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu – interdisciplinarni specijalistički studij zdravstvenog turizma i Jadran galenski laboratorij.

Radionica će uključivati i prezentaciju za novinare i partnere, na kojoj će direktorica TZ Kvarnera dr. sc. Irena Peršić Živadinov predstaviti turističku ponudu Kvarnera s naglaskom na ponudu zdravstvenog turizma i kvarnerske sudionike radionice, odnosno klinike. Na sajmu se očekuje velik broj posjetitelja i izravna potražnja za uslugama zdravstvenog turizma na Kvarneru.

Na Kvarneru je, unatoč padu turističkog prometa iz Rusije na nacionalnoj razini, zabilježen porast noćenja za 3 posto u odnosu na 2013. godinu. 



Pisane vijesti