Kreće "Crikvenica - Novi Vinodolski - Vinodol Tourist Card"

Slika /arhiva/020616_NoviV.jpg

Prošle su godine u ovo vrijeme gosti Rivijere Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol dobili priliku još više uživati u svome odmoru, zahvaljujući turističkoj kartici pod imenom "Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol Tourist Card". Projekt su zajednički pokrenule i realizirale turističke zajednice Crikvenice, Novog Vinodolskog i Vinodolske općine, a kartica kreće u upotrebu od petka, 3. lipnja.

U projekt se uključilo ukupno 48 poslovnih subjekata s područja gradova Crikvenice i Novog Vinodolskog i Vinodolske općine, a podijeljeni su u 5 kategorija: kultura, gastronomija, suveniri, izleti i rekreacija. Svaki od subjekata nudi 10 posto popusta na svoje usluge uz predočenje turističke kartice i samo za plaćanje gotovinom. 

Gost će tijekom ukupno 5 dana od preuzimanja, koliko vrijedi kartica, moći uživati u upoznavanju kulturno-povijesne baštine, kušanju tradicionalnih jela, jahanju, paraglidingu, izletima, kupovini suvenira i ostalim pogodnostima. Kartica će se moći preuzeti u turističko-informativnim centrima svake od triju turističkih zajednica ili kod pružatelja smještaja (hoteli, turističke agencije, kampovi, privatni iznajmljivači, ostali smještaj). 

U 2016. godini su turističke zajednice gostima koji će koristiti karticu pripremile i dodatno iznenađenje – nagradnu igru, u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Kako bi se korištenje kartice što više proširilo na terenu i što veći broj posjetitelja koristio ovu uslugu, TZG Crikvenice, TZ Grada Novi Vinodolski i TZO Vinodolske pozivaju sve pružatelje smještaja (hotele, turističke agencije, kampove, privatne iznajmljivače, ostale smještajne objekte) da besplatno preuzmu pristupnice i turističke kartice u turističko-informativnim centrima u svome mjestu te svojim gostima omoguće dodatan doživljaj u destinaciji. 

 

 



Pisane vijesti