Krajem 2020. godine prvi hotel svjetski poznatog brenda 'Novotel' u Hrvatskoj

Slika /AA_2018_b-fotke/gradovi/Zoran_Jelaca_Porec.jpg

U Zagrebu bi do kraja 2020. godine trebao otvoren prvi hotel svjetski poznatog hotelskog brenda 'Novotel' i to prema ugovoru koji su potpisali zagrebačka tvrtka Rox i hotelska grupacija Orbis SA, ekskluzivni nositelj ove licence za istočnu Europu, izvijestili su u četvrtak iz Roxa. "Novotel je vodeći svjetski brend modernih hotela i turističkih kompleksa u 59 zemalja, većinom smještenih u središtima velikih gradova, poslovnih zona i poželjnih turističkih odredišta. Hotel će, vjerujemo, biti središnje mjesto za organizaciju poslovnih događanja, ali i kao oaza mira za odmor i opuštanje", poručio je predsjednik Uprave Roxa Ivo Krištić.

Ne otkrivajući točno lokaciju tog budućeg hotela, osim da će biti relativno blizu i središtu grada i zračnoj luci, iz te tvrtke ističu da će Novotel u Zagrebu imati 170 soba, bar, restoran, wellness centar te prostorije za poslovne skupove.

Iz Orbis grupe ističu zadovoljstvo potpisanim ugovorom, jer je Hrvatska, kako kažu, postala jedna od najatraktivnijih zemalja za investitore u hotelskom sektoru.

"Ponosni smo što je lokalni partner odlučio surađivati s brendom Novotel i odabrao Orbis za upravitelja na ovom vrhunskom projektu. Zagreb je jedan od najvažnijih poslovnih središta jugoistočne Europe, uz to vrlo dinamičan i kreativan grad, kojeg posjećuju gosti u potrazi za odmorom i opuštanjem, ali i poslovima. Vjerujemo da će uživati i u Novotelu", naglasio je predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor Orbis grupe Gilles Clavie.

Hotelski brend Novotel Hotels, Suites & Resorts pruža raznovrsne usluge, a u svijetu raspolaže s 500 hotela i turističkih kompleksa u 59 zemalja. Dio je veće hotelske grupacije AccorHotels, koja u svijetu nudi inovativna iskustva u više od 4.500 hotela, kompleksa i rezidencija, kao i u više od 10 tiusća obiteljskih domova širom svijeta.

Tvrtka Rox d.o.o. je hrvatska tvrtka koja se bavi veleprodajom i distribucijom asortimana široke potrošnje u jugoistočnoj Europi, s uredima u Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji, Srbiji i na Kosovu, a osim distribucije ima benzinske postaje te nudi ugostiteljske usluge u različitim objektima. (Hina)
 

Ostale vijesti