Koprivnica: Potpisivanje ugovora o potpori temeljem Programa razvoja cikloturizma na kontinentu u 2019. godini

Ministar turizma Gari Cappelli boravit će u Koprivnici gdje će se sastati s županom Koprivničko-križevačke županije Darkom Korenom te će tom prilikom potpisati ugovor o potpori temeljem Programa razvoja cikloturizma na kontinentu u 2019. godini. Potpisivanje ugovora održat će se u 08.45 sati u uredima Županije (Ulica Antuna Nemčića 5/1, Koprivnica), izjave za medije predviđene su u 09.20 sati.

Podsjećamo, ukupno su temeljem Odluke o odabiru projekata i dodjeli potpora kroz Program razvoja cikloturizma na kontinentu u 2019. godini odobrena sredstva za sufinanciranje 14 razvojnih projekata u vrijednosti od 4.974.900,00 kn.
 
Nadalje, ministar Cappelli će se tijekom boravka u Koprivnici sastati s gradonačelnikom Koprivnice Mišelom Jakšićem s kojim će razgovarati o razvoju turizma na kontinentu i razvojnim projektima u županiji te će posjetiti i Sveučilište Sjever (Trg dr. Žarka Dolinara 1, dvorana 108 - prvi kat) gdje će se održati okrugli stol i tribina "Budućnost u Hrvatskoj" s početkom u 10 sati.
 
Okrugli stol i tribina "Budućnost u Hrvatskoj" dio su velike nacionalne akcije Hrvatska pamet Hrvatskoj čiji je krajnji cilj zadržavanje mladih obrazovanih ljudi u Hrvatskoj.
 

Najave