Konferencija za novinare povodom uvrštenja tri hotela iz Hrvatske u prestižno udruženje Relais&Chateaux

Slika /arhiva/mint.jpg

Pozivamo Vas na konferenciju za novinare povodom uvrštenja tri hotela iz Hrvatske u prestižno udruženje Relais&Chateaux, a koju će ministar turizma Darko Lorencin održati u petak, 13. prosinca, u Villi Menegheti,
Stancija Meneghetti 1, Bale, u 13:30 sati.

Uz ministra, na konferenciji će govoriti i direktor Nacionalne udruge malih i obiteljskih hotela Šime Klarić te direktori hotela koji su ušli u ovo prestižno udruženje: vlasnik Stancije Meneghetti Miroslav Plišo, direktorica hotela Bastion iz Zadra Mladenka Štura te direktorica Palače Lešić Dimitri iz Korčule Ivana Unković.

Udruženje Relais&Chateaux, pod sloganom „All around the world, unique in the world“ postoji već 60 godina. Članstvo u prestižnom svjetskom udruženju ima 520 obiteljskih hotela i vila te njihovih vlasnika, grand chefova i chefova, koje diljem svijeta postavlja jedinstveni standard za izvrsnost u gostoprimstvu i dijele entuzijazam osnivača Marcela Tilloya, koji je govorio kako "hotelijeri i restorateri moraju govoriti iz srca".  U 2014. godini najprestižnijem društvu će se pridružiti 12 grand chefova, te 36 novih obiteljskih hotela, od kojih su i tri obiteljska hotela iz Hrvatske.

Istoga dana, ministar će sudjelovati na Turističkom forumu Istre (hotel Histria, Verudela, Pula), s početkom u 10.30 sati.



Najave