Konferencija za novinare: Najava prvog izdanja utrke Tour of Croatia

Slika /arhiva/mint.jpg

POZIV ZA MEDIJE

Pozivamo vas na konferenciju za novinare na kojoj će biti najavljeno prvo izdanje utrke Tour of Croatia (četvrtak, 9. 4. 2015. u 13.00 sati, Ministarstvo turizma, Prisavlje 14, Zagreb).

Uzvanicima će se, uz organizatore, obratiti i ministar turizma Darko Lorencin, ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović te direktor HTZ-a Ratomir Ivičić. Utrku će u ime organizatora predstaviti sportski i tehnički direktor Vladimir Miholjević i event i marketing direktor utrke Ivan Črnjarić.

Tour of Croatia međunarodna je etapna biciklistička utrka koja će se održati od 22. do 26. travnja na trasi dugoj gotovo 900 kilometara duž Jadranske obale i unutrašnjosti Hrvatske. Međunarodna biciklistička federacija prepoznala je važnost utrke klasificirajući je u prvu kategoriju, čime ona ulazi među najpoznatije biciklističke i grand tour utrke, a ovaj će vrhunski sportsko-turistički događaj okupiti 20 svjetskih profesionalnih biciklističkih ekipa sa 160 natjecatelja.

Iznimno značenje projekta Tour of Croatia za turističku promociju Hrvatske potvrđuje i televizijski prijenos utrke u više od 54 zemlje svijeta s oko 15 milijuna gledatelja.



Najave