KONFERENCIJA ZA NOVINARE MINISTRA TURIZMA

Slika /arhiva/MINT-c.jpg

Pozivamo Vas na konferenciju za novinare povodom predstavljanja „Programa poticanja obrazovanja i obuke kadrova u ugostiteljstvu i turizmu“, koja će se održati 21. srpnja 2008. godine, s početkom u 11,00 sati, Prisavlje 14, Ministarstvo turizma.

„Program poticanja obrazovanja i obuke kadrova u ugostiteljstvu i turizmu“ provodi se temeljem programskih smjernica rada Vlade Republike Hrvatske, te će ovom prilikom ministar turizma Damir Bajs prisutne upoznati s osnovnima smjernicama, ciljevima, korisnicima i načinu provedbe programa.

Isti dan, u 10,15 sati, ministar će ugostiti predstavnike Saveza Čeha u Republici Hrvatskoj i Češke besede Daruvar. Naime, ove se godine, 19. i 20. srpnja u Daruvaru održava tradicionalna manifestacija „Žetvene svečanosti“ u organizaciji Saveza Čeha u Republici Hrvatskoj i Češke besede Daruvar, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, te Vas ovom prilikom pozivamo u Ministarstvo turizma u 10,50 sati kada će se ministar i gosti obratiti predstavnicima medija. Najave