KONFERENCIJA ZA NOVINARE MINISTRA TURIZMA – DANI HRVATSKOG TURIZMA

Slika /arhiva/mint.jpg
POZIV ZA NOVINARE

Pozivamo Vas na konferenciju za novinare povodom predstavljanja programskih sadržaja ovogodišnjih Dana hrvatskog turizma, koja će se održati u ponedjeljak, 28. rujna 2009. u 13 sati u Ministarstvu turizma, Prisavlje 14.

Dane hrvatskog turizma Ministarstvo turizma drugi put zaredom priređuje u suorganizaciji s Hrvatskom turističkom zajednicom, Hrvatskom gospodarskom komorom te Hrvatskom radiotelevizijom i u suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, Institutom za društvena istraživanja „Ivo Pilar“, Hrvatskom udrugom hotelijera i restoratera, Hrvatskim autoklubom i sustavom turističkih zajednica.

Riječ je o najvećem skupu hrvatskih turističkih djelatnika na kojem će cjelokupna struka imati prigodu analizirati učinke ovogodišnje sezone, te će ministar turizma Damir Bajs najaviti i aktivnosti za iduću turističku godinu. Na Danima hrvatskog turizma bit će dodijeljene i nagrade te priznanja u akciji ocjenjivanja kvalitete hrvatskih turističkih odredišta, tvrtki i pojedinaca: „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2009.“, kao i u ekološko-edukativnoj akciji Volim Hrvatsku „Plavi cvijet“, „Zeleni cvijet“ i „Djelatnik godine u turizmu“.
 


Najave