Konferencija o eno-gastro turizmu

Slika /arhiva/GET_konf_015.JPG

Udruga za kulturu stola G.E.T. organizira Konferenciju o eno-gastro turizmu, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH, Udruženja vinarstva HGK i Varaždinske županije te u suorganizaciji s gradom Ludbregom (31. 3. 2015. godine u hotelu Amalia u Ludbregu).

Konferencija je namijenjena profesionalcima iz eno-gastro i turističkog svijeta svih segmenata – vinarima, proizvođačima hrane, trgovcima, ugostiteljima, turoperatorima, turističkim djelatnicima, marketinškim agencijama, ulagačima i svima ostalima zainteresiranima iz cijele regije.

Tema vodilja ove, druge o redu konferencije, jest KOMUNIKACIJA, a predavači su redom priznati stručnjaci u području vinskog i ruralnog turizma: akademik prof. dr. sc. Mario Plenković, dr. sc. Romana Lekić, dr. sc. Ivan Herak, mr.sc. Dijana Katica, Loreena Meda, Željko Suhadolnik, Ivo Kozarčanin i Željko Latinović.

o predavačima i temama, kao i druge dodatne informacije, možete naći na web stranici G.E.T. Konferencije  www.get4u.hr/konferencija

Konferencija ima ograničeni broj sudionika, svi zainteresirani za praćenje predavanja mogu se javiti ako bude mjesta, bit će nam drago, ali uz obaveznu raniju prijavu, a pozivamo Vas da, ako je to interesantno Vašem mediju, popratite službeno otvaranje s obraćanjem uglednika gostima, koje ćemo upriličiti s početkom u 11:00. Očekujemo zamjenika župana Varaždinske županije, Alena Kišića, gradonačelnika grada Ludbrega, Dubravka Bilića, Dekana fakulteta za turizam u Brežicama, Božidara Veljkovića i druge goste.



Najave