JLH krajem kolovoza otvara obnovljeni Hotel Kompas

Slika /arhiva/JLH_ALH-2015.JPG

Hotelska grupacija Jadranski luksuzni hoteli (JLH) najavila je danas da će krajem kolovoza otvoriti Hotel Kompas, u čiju je obnovu uloženo 103,9 milijuna kuna, a nakon čega će hotel imati četiri zvjezdice.

"Radovi na rekonstrukciji Hotela Kompas odvijaju se planiranom dinamikom te će, nakon potpune i opsežne rekonstrukcije, krajem kolovoza biti otvoren s potpuno novim izgledom", ističu iz JLH-a.

Hotel će nakon obnove imati 173 smještajne jedinice (sobe i apartmane), nove restorane i barove, konferencijsku dvoranu za 400 osoba te novi wellness i spa centar s unutarnjim i vanjskim bazenom.

JLH je jedna od jačih hotelijerskih kompanija u Hrvatskoj, sjedište joj je u Dubrovniku, a pod njenim brendom Adriatic Luxury Hotels (ALH) je šest hotela najviše kategorije u Dubrovniku i Cavtatu (Excelsior, Villa Orsula, Bellevue, Grand Villa Argentina, Dubrovnik Palace i Croatia) te dvije luksuzne vile (Agave, Sheherezade), hoteli sa četiri zvjezdice Kompas u Dubrovniku i Supetar u Cavtatu, kao i jedini hotel u nacionalnom parku Mljet (Odisej).

(Hina)



Pisane vijesti