Javni poziv za dodjelu hrvatskih turističkih nagrada u 2020. godini: Godišnja nagrada „Anton Štifanić“ te Nagrada za životno djelo

Slika /AAA_2020_ABC/b_logos/HTZ_log-w.jpg

​Objavljen je Javni poziv za dodjelu hrvatske turističke nagrade u 2020.: Godišnja nagrada „Anton Štifanić“ te Nagrada za životno djelo. Nagrada se dodjeljuje za 2019. godinu kao posebno priznanje za izniman doprinos pojedinaca i tvrtki i/ili ustanova u razvitku turizma Republike Hrvatske.

Uslijed nepovoljnih uvjeta uzrokovanih pandemijom korona virusa i visokog stupnja neizvjesnosti provedbe prethodno planiranih poslovnih procesa, Hrvatska turistička zajednica, iznimno u 2020. provodi odabir nagrađenih u okviru kategorije Hrvatska turistička nagrada u izmijenjenim vremenskim okvirima u odnosu na propisane propozicije i procedure.
 
Podnošenje kandidatura vrši se isključivo putem online prijavnice na službenoj stranici Hrvatske turističke zajednice, a više informacija o prijavama moguće je dobiti putem maila nagrade@htz.hr
 
Krajnji rok za podnošenje kandidatura za kategoriju Hrvatska turistička nagrada – Godišnja nagrada „Anton Štifanić“ i Nagrada za životno djelo je 17. studenoga 2020. do 12.00 sati.
 
Online prijavnici za podnošenje kandidatura može se pristupiti ovdje.
 

Pisane vijesti