Izvrsni rezultati medulinske rivijere

Slika /arhiva/tz_medulin_www.JPG

Direktor Turističke zajednice općine Medulin Aldo Dobrovac, danas je na konferenciji za novinare ocijenio da je medulinska rivijera u prvih devet mjeseci ove godine ostvarila izvrsne rezultate.

"Od siječnja do konca rujna na području naše turističke zajednice ostvareno je 2.403.252 noćenja dok je na isti datum prošle godine ta brojka iznosila 2.296.367 što je porast za pet posto", istaknuo je Dobrovac dodavši kako su najveći porast, od 27 posto, ostvarili hoteli, aparthoteli i turistička naselja. 

Po njegovim riječima dobrim rezultatima najviše je doprinijela obnova hotela, poglavito Hotela Belvedere u kojeg je uloženo 17 milijuna eura.

"Renoviranje i brendiranje Hotela Park Plaza Belvedere, čiji je kapacitet više od tisuću ležajeva, gostima je dalo sigurnost iste kvalitete usluge i servisa kao bilo gdje u svijetu i to je nagrađeno njihovim dolascima i potrošnjom", ocijenio je Dobrovac izrazivši zadovoljstvo porastom dolaska britanskih gostiju od čak 41 posto.

Govoreći o planovima za iduću godinu, najavio je ulaganje u Arenaturistov kamp Kažela čime će dobiti četiri zvjezdice te izgradnju novog vanjskog bazena ispred hotela Belvedere.

(Hina)



Pisane vijesti