IZLOŽBA „17. DUGOSELSKE JESENI“

Slika /arhiva/100421-TZZZ-logo.jpg

Pozivamo vas na desetu ovogodišnju izložbu, u prostoru Turističke zajednice Zagrebačke županije kojom nastavljamo ciklus izložbi i prezentacija vezanih za kulturnu baštinu Zagrebačke županije. Otvorenje izložbe„17. dugoselske jeseni“ bit će u utorak, 7. rujna 2010. godine, u 12 sati.

Izložba sadrži fotografije manifestacije iz prethodnih godina (fotografije kluba „Foto–positiv“ iz Dugog Sela), te prigodne eksponate udruga-sudionika Dugoselskih jeseni.

Na ovoj izložbi predstavit ćemo program 17. dugoselskih jeseni, koje će se odvijati u rujnu mjesecu ove godine u Dugom Selu. Manifestacija obuhvaća mnoga događanja, među ostalima rođendan Radio Martina otvaranje 17. dugoselskih jeseni, 5. dugoselsku biciklijadu, Političko pecanje i fišijadu (političari-dužnosnici iz gradova i općina Zagrebačke županije i političke stranke iz Dugog Sela natječu se u pecanju, dok se u isto vrijeme ribolovna društva Zagrebačke županije natječu u pripremi fiš-paprikaša). Političko pecanje i fišijada održavaju se tradicionalno na jezerima Bayer u Dugom Selu (uz restoran obitelji Bunčić „Ribarska koliba“), a ove će godine biti obogaćeni prezentacijama dugoselskih udruga (vinari, medari, aeromodelari s prikazom modela aviona, udruga žena s prigodnom prodajom domaćih kolača, izložbom starina i rukotvorina).

Najave