​Informativna radionica za potencijalne prijavitelje na Poziv - “Pilot Projects & Preparatory Actions 2021" u području sporta

Slika /AAA_2020_MINTIS/sport_arhiva/200124_erasmussport.jpg

Europska izvršna agencija za obrazovanje i kulturu (EACEA) u suradnji s Europskom komisijom održat će dana 3. lipnja 2021. godine od 14:30 do 17:30 sati informativnu radionicu na temu “Pilot Projects & Preparatory Actions 2021" u području sporta.

Sve sportske organizacije i dionici pozvani su na sudjelovanje na predmetnoj radionici, a više informacija o dnevnom redu i postupku registracije možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.eacea.ec.europa.eu/news-events/events/sport-pilot-projects-preparatory-actions-info-session_en.
 
Napominjemo kako je rok za dostavu projektnih prijedloga 16. lipanj 2021. godine do 17 sati (Bruxelles vrijeme), a otvoreni Pozivi za dostavu prijedloga su:
 
  • Preparatory Action - Grassroots sport programmes and infrastructure innovation
 
Cilj ove akcije je pružiti priliku sportskim organizacijama da razvijaju i promiču nove oblike bavljenja sportom i tjelesnim aktivnostima, komunikaciju o tim aktivnostima i njihovoj dobrobiti te razvoj laganih sportskih objekata.
 
  • Preparatory Action - Sport as a tool for integration and social inclusion of refugees
 
Cilj ove akcije je promicanje izravnog angažmana izbjeglica i zajednica domaćina unutar EU-a i promicanje europskog pristupa, povećavajući potencijal europskih zajednica domaćina da uspješno angažiraju i integriraju izbjeglice kroz sport.
 
  • Pilot Project - Building investigative capacity to better fight doping in sport in Europe
 
Srž projekta je razviti protokole za europske antidoping organizacije kako bi se osiguralo prikupljanje dokaza i razmjena informacija između njih i zakona.

Najave