Imenovan zamjenik ministra turizma

Slika /arhiva/mint.jpg

Na današnjoj sjednici Vlade RH dr. sc. Daglas Koraca imenovan je zamjenikom ministra turizma te će na toj funkciji nasljediti dosadašnjeg zamjenika Ratomira Ivičića. Dr.sc. Daglas Koraca rođen jee 1978. godine i dolazi iz Umaga. Od 2004. godine, pa do imenovanja zamjenikom ministra turizma, radio je kao rukovoditelj financijskog i računovodstvenog sektora u 6. MAJ d.o.o. iz Umaga, jednoj od većih tvrtki u regiji koja uspješno surađuje s hotelskim kompanijama, poboljšavajući kvalitetu pruženih usluga. Također, od 2009. godine do danas, bio je član Nadzornog odbora 6. MAJ d.o.o. Umag, pri čemu je bio zadužen za operativni i financijski nadzor Društva te brigu o ljudskim resursima. Od 2008. godine do danas bio je predsjednik Nadzornog odbora Rukometnog saveza Istarske županije. Od 2013. godine obnaša dužnost predsjednika Gradske podružnice IDS-a Umag te je aktivan član Gradskog vijeća Umaga.

Na današnjoj sjednici Vlade RH dr. sc. Daglas Koraca imenovan je zamjenikom ministra turizma te će na toj funkciji nasljediti dosadašnjeg zamjenika Ratomira Ivičića.

Dr.sc. Daglas Koraca rođen jee 1978. godine i dolazi iz Umaga. Od 2004. godine, pa do imenovanja zamjenikom ministra turizma, radio je kao rukovoditelj financijskog i računovodstvenog sektora u 6. MAJ d.o.o. iz Umaga, jednoj od većih tvrtki u regiji koja uspješno surađuje s hotelskim kompanijama, poboljšavajući kvalitetu pruženih usluga.

Također, od 2009. godine do danas, bio je član Nadzornog odbora 6. MAJ d.o.o. Umag, pri čemu je bio zadužen za operativni i financijski nadzor Društva te brigu o ljudskim resursima. Od 2008. godine do danas bio je predsjednik Nadzornog odbora Rukometnog saveza Istarske županije. Od 2013. godine obnaša dužnost predsjednika Gradske podružnice IDS-a Umag te je aktivan član Gradskog vijeća Umaga.

Završio je diplomski studij menedžmenta na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, poslijediplomski specijalistički studij "Management i organizacija" na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta J.J. Strossmayer u Osijeku te doktorski studij menadžmenta na istom fakultetu.

Govori engleski, talijanski i slovenski jezik te se bavi znanstvenim istraživanjem. Objavio je niz znanstvenih radova.



Pisane vijesti