HTZ na poslovnoj radionici "tRaVel ! The Workshop"

Slika /arhiva/111024-Bruxelles_1.jpg

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Bruxellesu po prvi puta je nastupilo na poslovnoj radionici „tRaVeL! The Workshop“, koja uz belgijske, okuplja i nacionalne turističke organizacije Francuske (Atout France), Nizozemske (Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen), Velike Britanije (VisitBritain) i Luksemburga (LTO). Ove su im se godine, kao zemlje promatrači i suizglači, pridružile Španjolska, Mađarska, Slovačka, Poljska te po prvi puta Hrvatska.

Riječ je o profesionalnoj radionici za „leisure“ grupna putovanja, a ciljna skupina ove radionice su organizatori grupnih putovanja, autobuseri, putnički agenti, turoperatori, udruge i klubovi iz turističke branše, turistički vodiči te prosvjetni radnici uključeni u organizaciju školskih putovanja. 

Radionica je održana 19. listopada 2011. godine u hotelu Sheraton u briselskoj zračnoj luci, a ove se godine odazvalo više od 100 izlagača (turističke zajednice, organizacije, hotelijeri, udruge, agencije itd.) te 500 posjetitelja u potrazi za zanimljivim ponudama kratkih putovanja do bližih europskih odredišta. Zabilježen je veliki interes za hrvatska odredišta te su ostvareni brojni korisni poslovni kontakti.



Pisane vijesti