HTZ i u veljači s intenzivnom promocijom turizma

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) u veljači nastavlja s aktivnom promocijom hrvatske turističke ponude na brojnim turističkim sajmovima u europskim gradovima, od Bruxellessa, Muenchena, Milana i Essena do Nuernberga i Beograda.

Najavljujući nastupe na sajmovima u veljači, iz Glavnog ureda HTZ-a ističu nastup na sajmu Vacances u Bruxellesu koji je počeo 6. i traje do 10. veljače, kao i na sajmu f.re.e u Muenchenu od 19. do 23. veljače na kojem je ove godine Hrvatska zemlja-partner.

Tim će povodom na sajmu f.re.e biti i ministar turizma Darko Lorencin koji će s direktoricom Glavnog ureda HTZ-a Meri Matešić te direktorom HTZ predstavništva za Njemačku Matom Radićem sudjelovati na nizu prezentacija i konferencija za medije.

Uz HTZ na sajmu u Muenchenu predstavit će se i nekoliko hrvatskih turističkih tvrtki i zajednica, HGK, kao i tvrtke koje se bave ronjenjem jer će u dijelu sajma posvećenom ronjenju biti postavljen štand projekta Pogled u plavo.

U veljači će HTZ biti i na dva specijalizirana sajma, putovanja, kampinga i biciklizma u Essenu od 19. do 23. veljače, te kampinga u Herningu od 21. do 23. veljače.

S info punktovima HTZ će biti prisutan i na sajmovima u Hamburgu 3. do 9. veljače, u Milanu od 13. do 15. veljače, u Pragu od 20. do 24. veljače, u Nuernbergu od 26. veljače do 2. ožujka te na sajmovima u Beogradu i Budimpešti koji se održavaju od 27. veljače do 2. ožujka.

Uz nastupe na sajmovima HTZ u veljači organizira i dvije poslovne radionice "Sell Croatia" u Muenchenu 20. veljače i New Yorku 28. veljače, a namijenjene su predstavnicima hrvatskog turističkog gospodarstva kako bi se poslovno sreli i razgovarali sa partnerima s tih tržišta.

(Hina)



Pisane vijesti