HTZ: 6. nacionalni DMK Forum

Hrvatska turistička zajednica poziva na 6. NACIONALNI DMK FORUM koji će se održati u utorak, 11. prosinca 2018. s početkom u 10:00 sati u hotelu Dubrovnik, Ljudevita Gaja 1, Zagreb. Ovogodišnji forum otvorit će direktor HTZ-a Kristjan Staničić i državni tajnik u Ministarstvu turizma Tonči Glavina nakon čega će biti predstavljeni primjeri dobre prakse iz područja destinacijskog menadžmenta te poslovanja destinacijskih menadžment kompanija, kao i informacije o korištenju EU fondova i digitalnom oglašavanju.

Među govornicima DMK FORUMA brojna su stručna imena iz zemlje i svijeta kao što su Manolis Psarros, osnivač destinacijske marketing agencije Toposophy ili Shaun Quinn koji će prezentirati studiju „The Wild Atlantic Way: A Case Study“.

O projektu Europske unije „MedCycleTour“ govorit će Lidija Mišćin iz Hrvatske turističke zajednice, mogućnosti EU fondova za ulaganja u turizmu predstavit će Ksenija Slivar iz Ministarstva turizma, dok će o svjetskim digitalnim trendovima u turizmu govoriti Sandro Siljan iz Google Hrvatska.



Najave