Hrvatski turizam uspješno predstavljen francuskim agentima u suradnji s turoperatorom Travel Europe/Visit Europe

Slika /arhiva/Croatia-ll-www.jpg

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Parizu, sudjelovalo je od 2. do 10. veljače 2012. godine, u suradnji s turoperatorom Travel Europe/Visit Europe, na roadshow prezentacijama za turističke agente u sedam francuskih gradova. Gradovi Lyon, Marseille, Toulouse, Bordeaux, Nantes, Pariz i Strasbourg najveći su centri u Francuskoj iz kojih polijeću charter letovi za Hrvatsku. 

Cilj roadshow prezentacija bio je pružiti podršku turoperatoru Travel Europe/Visit Europe, najvažnijem za Hrvatsku na francuskom tržištu. Godišnje ovaj turoperator u Hrvatsku na odmor dovodi više od 20.000 francuskih gostiju. Pored navedenog, Hrvatska je prvo odredište po broju putnika za partnera Travel Europe/Visit Europe, koji u svojoj ponudi nudi polaske iz čak 17 francuskih gradova prema Puli i Dubrovniku, u periodu od travnja do listopada, a ove je godine pokrenuo i zimske vikend programe u Dubrovniku. 

Na prezentacijama, koje su se održavale svaki dan u drugom gradu, lokalnim agentima je predstavljena hrvatska turistička ponuda. Nakon prezentacija uslijedila je poslovna radionica, na kojoj su agenti imali priliku postaviti konkretna pitanja o hrvatskim odredištima i detaljima turističke ponude.

Roadshow prezentacije postigle su veliki uspjeh, na kojima je sudjelovalo više od 300 putničkih agenata.  Većina agenata zastupali su segment grupnih putovanja, koji je poželjno razvijati kako bi se osigurali još bolji rezultati u pred i posezoni.



Pisane vijesti