HRVATSKI TURIZAM NA SAJMU AUTOBUSERA U KOELNU

Slika /arhiva/KOELN, 27.-29.7.2010;RDA-koeln2010.jpg

Hrvatska turistička ponuda bit će predstavljena na jednom od najvećih specijaliziranih međunarodnih sajmova autobusera-RDA u njemačkom Koeln, u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Sajam autobusera u Koelnu se održava od 27. do 29. srpnja, jedan je od rijetkih međunarodnih sajmova vezanih za turizam koji se održavaju tijekom ljeta, a ove se godine očekuje 1.300 izlagača iz 30 zemalja.

Taj je sajam vodeći u Europi za autobusna putovanja i autobusne ture, a osim autobusera na njemu se predstavljaju i hotelijeri, touroperatori, turističke agencije, turističke zajednice, zabavni parkovi i brojni drugi sektori vezani za turizam.

Uz HTZ, koja predstavlja opću hrvatsku turističku ponudu, na hrvatskom štandu izlagači će biti i predstavnici brojnih tvrtki i udruga (Arenaturist, Adriana travel, Maistra, Laguna Novigrad, Obiteljski i mali hoteli, Valamar).

Zajednički cilj je predstaviti ponudu za 2011. te istaknuti atraktivnosti Hrvatske kao prepoznatljivog auto odredišta s naglaskom na novu mrežu autocesta. (Hina)


Najave