Hrvatski turizam i nautika na sajmu BOOT u Duesseldorfu

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

Na jednom od najvažnijih nautičkih sajmova u svijetu, BOOT u njemačkom Duesseldorfu, od 18. do 26. siječnja predstavit će se i hrvatski izlagači, nautičke i turističke tvrtke, dok će Hrvatska turistička zajednica (HTZ) promovirati ukupnu turističku ponudu za ovu godinu.

Iz Glavnog ureda HTZ-a u današnjem priopćenju ističu da će na ovogodišnjem BOOT-u, kao vodećem svjetskom sajmu nautike, brodica i vodenih sportova, HTZ imati štand od oko 100 metara četvornih na kojem su suizlagači TZ Šibensko-kninske županije te tvrtke Marina&Yachting Development, I.D. Riva Tours, Ban Tours Yachting, Jadranka Yachting Mali Lošinj i Croatia Yachting Split.

Na zasebnom štandu u sklopu sajma predstavit će se i ronioci odnosno nekoliko tvrtki koje se bave tim segmentom.

Na sajmu BOOT, ove godine s temom "360° watersports live", organizatori očekuju nešto više od lanjskih oko 1.600 izlagača iz 63 zemlje svijeta, kao i više od 220 tisuća posjetitelja, od kojih više od 80 posto iz Njemačke.

BOOT Duesseldorf održava se više od 40 godina, a uz predstavljanja različite ponude, donosi svake godine i pregled najnovijih nautičkih i turističkih trendova te ga podjednako posjećuju i profesionalci i široka publika. (Hina)



Pisane vijesti