HRVATSKI TURISTIČKI DAN U SARAJEVU

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

U organizaciji Hrvatske turističke zajednice i Veleposlanstva Republike Hrvatske, u Sarajevu se 8. lipnja 2010. godine održava hrvatski turistički dan.

U hotelu Holiday Inn s početkom u 11 sati održat će se tiskovna konferencija. Nazočnima će se obratiti veleposlanik Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini, Tonči Staničić, te direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić koji će ujedno dati analizu protekle turističke sezone te prezentirati novosti iz turističke ponude.

U istom hotelu, s početkom u 19,30 sati, upriličit će se svečana večera na kojoj će nazočiti partneri koji rade na promidžbi Hrvatske kao poželjnog turističkog odredišta, predstavnici medija i većih tvrtki, predstavnici turoperatora, agencija kao i društvenog, političkog i kulturnog života Sarajeva. Ovom prilikom bit će prikazani promidžbeni spotovi o Hrvatskoj, uz promidžbeni materijal i suvenire Hrvatske turističke zajednice.

U zabavnom dijelu programa, gosti će imati priliku uživati u vrhunskim hrvatskim vinima, odabranim specijalitetima hrvatske kuhinje te u izvedbama Đanija Stipaničeva i Sandre Bagarić uz pratnju pijanista Darka Domitrovića te klapu Maestral.


Najave