Hrvatski turistički dan u Japanu

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

U organizaciji Hrvatske turističke zajednice u Japanu, 2. ožujka 2010. godine u Tokiju, u hotelu Four Seasons, održava se Hrvatski turistički dan.

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Japanu, 21. siječnja 2010. godine obilježilo je drugu godinu djelovanja, te se tim povodom organizira Hrvatski turistički dan koji obuhvaća poslovnu radionicu za nositelje hrvatske turističke ponude i japanskih turističkih agencija, turoperatora i aviokompanija.

Također za sve sudionike i predstavnike japanskih medija upriličit će se prezentacija o novostima u turističkoj ponudi Hrvatske, koju će održati direktor predstavništva Eduard Tripković Katayama, a nakon toga planirana je svečana večera. Prikazat će se i promidžbeni filmovi o Hrvatskoj, a za uzvanike je pripremljena velika količina promidžbenog i suvenirskog materijala.

Hrvatsku je u 2009. godini posjetilo 163,4 tisuće gostiju iz Japana, što je povećanje za 14 posto u odnosu na godinu prije, a njihovih prošlogodišnjih 221,5 tisuća noćenja u porastu je za 10 posto.


Pisane vijesti