Hrvatski dan u Francuskoj

Slika /arhiva/HTZ_new_01.jpg

Hrvatski dani u Francuskoj u organizaciji Hrvatske turističke zajednice održat će se u razdoblju 13. do 15. veljače 2007. godine, čime se otvara sezona promidžbe hrvatskog turizma na francuskom tržištu.

U Parizu 13. veljače u 14 sati započinje susret vodećih francuskih turoperatora s predstavnicima HTZ-a, direktorom Glavnog ureda Nikom Bulićem i direktoricom predstavništva Marinom Tomas – Billet. Na susretu će nazočiti i predstavnici hrvatskog turističkog gospodarstva, a razgovarat će se o zbivanjima i trendovima na francuskom tržištu.

Nakon toga, od 15 do 18 sati održava se tradicionalni workshop francuskih i hrvatskih turističkih djelatnika na koji je prijavljeno 40 sudionika. Tiskovnu konferenciju o novostima u turističkoj ponudi naše zemlje za francuske medije i partnere održat će direktor Bulić i Tomas – Billet.

Hrvatski dan bit će zaključen svečanom večerom, na kojoj će nazočiti francuski turoperatori, novinari, uvaženi gosti iz javnog i društvenog života Francuske. Uzvanici će tijekom večeri uživati u hrvatskim delicijama, a za dobar ugođaj pobrinut će se klapa Raguza i Dražen Žanko.

Workshopovi hrvatskih i francuskih partnera nastavljaju se 14. veljače u Lyonu i 15. veljače u Marseillesu.
 



Pisane vijesti