Hrvatska večer u Ljubljani

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

Hrvatska večer, promidžba hrvatske kulture i turizma, u organizaciji Hrvatske turističke zajednice, održava se večeras u Ljubljani u Cankarjevom domu. Na ovom susretu Hrvatsku će predstavljati državni tajnik Ministarstva turizma Branko Grgić, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić, pomoćnik direktora Hrvatske turističke zajednice Stipe Maleš te direktor Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Sloveniji Goran Blažić.

Hrvatska večer, promidžba hrvatske kulture i turizma, u organizaciji Hrvatske turističke zajednice, održava se večeras u Ljubljani u Cankarjevom domu.

Na ovom društvenom događaju sudjeluju brojni uzvanici, predstavnici svih diplomatsko–konzularnih predstavništava u Sloveniji te slovenskih turoperatora i turističkih agencija, kao i predstavnici medija.

Na ovom susretu Hrvatsku će predstavljati državni tajnik Ministarstva turizma Branko Grgić, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić, pomoćnik direktora Hrvatske turističke zajednice Stipe Maleš te direktor Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Sloveniji Goran Blažić.

Za brojne uzvanike Hrvatska turistička zajednica priređuje koncert Tonija Cetinskog i grupe 'Živa legenda', a po njegovu završetku uslijedit će domjenak na kojemu će nazočni moći degustirati originalne hrvatske delicije.

Nakon rekordnih ostvarenja u broju dolazaka i noćenja turista iz Slovenije u 2007. godini, situacija na početku ove godine i dalje je dobra i stabilna. Iako su to tek prvi pokazatelji i vrlo je rano za ocjenu buduće sezone, činjenica je da su svi turoperatori mahom zadovoljni sadašnjim stanjem predbilježbi i s optimizmom gledaju na predstojeće razdoblje.



Pisane vijesti