Hrvatska turistička ponuda predstavljena u Bratislavi

Slika /arhiva/110503_Bratis_1.jpg

Već tradicionalna prezentacija „road show“, ove je godine održana od 27. do 28. travnja u Bratislavi.  Ova prezentacija, u organizaciji Predstavništva HTZ-a u Bratislavi, bila je prilika da svoju turističku ponudu slovačkoj javnosti predstave Turističke zajednice Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske te Dubrovačko-neretvanske županije. 

Mjesto događanja bio je prostor trgovačkog centra „Polus City Center“ u Bratislavi koji dnevno bilježi i više od 25.000 posjetitelja. Uz informacije o aktualnoj turističkoj ponudi županija u 2011. godini, posjetitelji su pokazali veliki interes za suvenire, brošure, plakate i turističke karte Hrvatske.  Klapa „Ansambl Dalmacija“ pobrinula se za ugodnu atmosferu na štandu te ugodno raspoloženje brojnih posjetitelja. 

Predstavljanje je upotpunila i aktivna nazočnost slovačkih turoperatora i turističkih agencija koje nude programe za hrvatska odredišta. 

Cjelokupni nastup i predstavljanje turističke ponude ocijenjeno je kao vrlo pozitivno i zbog načina na koji je tom prilikom povezana ponuda upravo prisutnih turoperatora i agencija s općenitom prezentacijom specifičnosti i atraktivnosti odredišta hrvatskih županija. Hrvatski je štand, uz velik broj posjetitelja, tom prigodom posjetio i veleposlanik RH u Slovačkoj, Tomislav Car.



Pisane vijesti