Hrvatska turistička ponuda predstavljena u Antewerpenu i Bruxellesu

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

Hrvatska turistička zajednica već je tradicionalno predstavila hrvatsku turističku ponudu na sajmu VAKANTIE SALON u Antwerpenu, koji je održan od 27. do 31. siječnja ove godine. Uz štand Hrvatske turističke zajednice (HTZ), sudjelovali su Valalta, Ilirija Biograd, TZ Pula i Arenaturist, te Istraturist Umag.

Više od 75.000 posjetitelja vidjelo je sajamsku ponudu, a samo na hrvatskom štandu podijeljeno je promotivnih materijala koji su pokazatelj izraženog zanimanja za hrvatsku turističku ponudu od strane žitelja najbogatijeg grada Flandrije.

Nekoliko dana kasnije, od 3. do 7. veljače 2011. godine, Hrvatska je turistička ponuda tradicionalno predstavljena na sajmu SALON DES VACANCES u Bruxellesu.

Štand Hrvatske turističke zajednice je tijekom cijelog sajma bio prepun posjetitelja s unaprijed planiranim i konkretnim pitanjima usmjerenim na Hrvatsku kao izuzetno atraktivnog odredišta za odmor. Na ovako veliko zanimanje posjetitelja svakako je utjecao prilog o Istri, emitiran na flamanskoj državnoj televiziji u vrlo gledanoj emisiji o putovanjima i odmoru „Vlanderen Vakantieland“.

Pisane vijesti