Hrvatska turistička ponuda predstavljena njemačkim turističkim agencijama u Münchenu

Slika /arhiva/111107_HTZ1.jpg

Hrvatska turistička ponuda predstavljena njemačkim turističkim agencijama u Münchenu

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Njemačkog nastupilo je u Münchenu od 3. do 5. studenoga 2011. godine, u suradnji s Croatia Airlinesom, na godišnjem predstavljanju kataloga turoperatora ITS, Jahn Reisen i Tjaereborg. Navedeni su turoperatori članovi grupacije REWE koja na njemačkom tržištu drži znatan udio u prodaji aranžmana za Hrvatsku.

Predstavljanje je započelo 3. studenoga u Allianz Areni u Münchenu, kada su turoperatori dodijelili nagrade najboljim objektima u njihovoj ponudi. Manifestacija je nastavljena 4. i 5. studenoga u prostorijama münchenskog sajma. Više od 2 tisuće predstavnika turističkih agencija imalo je priliku posjetiti štandove brojnih odredišta i hotelskih kompanija, te se izravno upoznati s novostima u njihovoj ponudi.

Odredišta i hotelske kompanije bile su tematski podijeljene po geografskim područjima sukladno rasporedu u katalozima turoperatora iz REWE grupe. Predstavnici agencija, vođeni od strane regionalnih voditelja prodaje REWE grupe, posjećivali su razne skupine odredišta, prilikom čega su imali prilike za izravan kontakt s izlagačima. 

Štand Hrvatske turističke zajednice i Croatia Airlinesa bio je cijelo vrijeme dobro posjećen.  Predstavnici ispostave HTZ-a u Münchenu, koji su bili zaduženi za operativni dio poslovanja štanda, realizirali su brojne kontakte s predstavnicima turističkih agenata  koji su posebno zanimanje iskazali za novim izravnim avio linijama za Hrvatsku.



Pisane vijesti