HRVATSKA TURISTIČKA PONUDA NA SAJMU U LJUBLJANI

Slika /arhiva/LJUBLJANA 22.-25.1.2009;HTZlogo.jpg

Hrvatska turistička ponuda predstavlja se na ljubljanskom turističkom sajmu »Turizem in prosti čas«, koji se od 22. do 25. siječnja 2009. godine održava na Gospodarskom razstavišču.

Na velikom štandu Hrvatske turističke zajednice na središnjoj poziciji u Hali A, bit će predstavljena široka paleta promidžbenog materijala, uglavnom na slovenskom jeziku, a u kojem će biti zastupljene sve hrvatske regije i njihova raznovrsna ponuda. Suizlagači na sajmu su Jadrolinija Rijeka, Istraturist Umag, TZ Grada Zagreba, TZ Ličko-senjske županije, TZ Grada Cresa, Ilirija Biograd i Valalta Rovinj.

Hrvatski je turizam u prošloj godini ostvario rekordan rezultat na slovenskom tržištu. S ostvarenih 6.184.387 noćenja i udjelom od 10,5% u ukupnim noćenjima, kao i povećanjem od 3% u odnosu na prethodnu godinu, slovensko je tržište preuzelo čvrsto drugo mjesto na ljestvici inozemnih gostiju. Na sajmu će se novim katalozima te bogatom i raznovrsnom ponudom za Hrvatsku predstaviti i svi veći slovenski turoperatori. 



Najave