Hotel Dubrovnik Palace nominiran za turistički oskar

Slika /arhiva/nominees_shield_small.jpg

Hotel Dubrovnik Palace iz Dubrovnika prvi je hrvatski hotel nominiran za nagradu prestižnog World Travel Awardsa, tzv. turistički oskar u kategoriji najbolji resort hotel u Europi, gdje se našao u vrlo oštroj konkurenciji 19 luksuznih hotela iz  Španjolske, Italije, Francuske, Grčke i drugih, izvijestili su danas iz grupacije Jadranski luksuzni hoteli (JLH).

Uz nominaciju u ovoj, jednoj od najatraktivnijih kategorija World Travel Awardsa, Dubrovnik Palace je ponovno nominiran i u kategorijama za najbolji hotel u Hrvatskoj i najbolji SPA resort u Hrvatskoj u kojima je 2005. godine i nagrađen prestižnim turističkim oskarima - World Travel Awards nagradama koje svjetska turistička industrija smatra najboljom preporukom koju turistički proizvod može imati.

Nominacija za najbolji resort hotel u Europi te ponovljene nominacije za najbolji hotel i najbolji SPA hotel u Hrvatskoj, iznimno su priznanje za hotel Dubrovnik Palace koji posluje svega nepune dvije godine, te potvrda kvalitete i ustrajnosti svih djelatnika hotela u stvaranju prepoznatljivog međunarodnog hotelskog brenda, naglašavaju u JLH.

Nakon što su početkom godine eminentne britanske novine Sunday Times uvrstile Hotel Excelsior iz Dubrovnika na top ljestvicu 11 najpoželjnijih hotela u Europi, WTA nominacija Hotelu Dubrovnik Palace  u kategoriji najboljeg resort hotela u Europi još je jedno vrijedno priznanje međunarodnih institucija i potvrda grupaciji JLH kao 'leaderu' u segmentu luksuznog hotelijerstva u Hrvatskoj i regiji, ističu u JLH.

Ovogodišnje je glasovanje za nagrade World Travel Awardsa počelo 18. travnja, a odluku o najboljima u svakoj kategoriji donijet će više od 150.000 putničkih agenata i tour operatora iz cijelog svijeta. Završetak glasovanja predviđen je za 16. lipnja, nakon čega će se objaviti imena dobitnika. Nakon što se prošle godine središnja ceremonija dodjele prestižnih nagrada održala u londonskoj Royal Opera House, ovogodišnja manifestacija održat će se na prelijepim otocima Turks & Caicos, smještenima jugoistočno od Miamia.

Godišnja nagrada za postignuća u putničkoj i turističkoj industriji (World Travel Awards) osnovana je 1993. godine s ciljem odavanja priznanja i nagrađivanja postignuća u svim segmentima svjetskog turističkog sektora.

Više informacija molimo potražite na:

http://www.worldtravelawards.com/index.php/wta/nominees_2006/2006/europe


 



Pisane vijesti